Back to All Events

Disko Naiv: Reggie got beats + Addvibe


Opplegget er enkelt: Er det disko i en eller annen form? Da er det innafor!

Disko Naiv er Reggie got beats' klubbkonsept, hvor han alene eller sammen med inviterte DJs feirer arven etter musikken som visstnok døde i 1979. Her er det lov å forsyne seg uhemmet fra hele verdens diskorelaterte bevegelser, være seg boogie, house, 80s funk, italo, skrangledisko, french touch, nu-disco eller alt imellom.

Månedens gjest er ingen ringere enn DJ Addvibe aka LUX Experience aka Pål Sørli. Ringreven Addvibe starta med breakdance og musikk da hiphopen gjorde sitt inntog i Norge i 1984, og han vant NM i DJ'ing allerede før Reggie ble født. Siden den gang har han bygd opp en ekstrem kunnskap og platesamling innen disko, funk og boogie, og har holdt dansegulv varme i inn- og utland i en mannsalder. Under aliaset LUX Experience har Addvibe slått seg opp som en av verdens fremste produsenter av disco-edits, med utgivelser på f.eks Masterworks MusicMidnight Riot Records og Giant Cuts- og han er nå aktuell med den rykende ferske skiva "Solar Funk EP" på sitt eget label, VIER. Detta blir en ekte og dønn dansbar historietime!

Kom og dans!

Klubben åpner 23:00
21 år
100kr i døra etter 23:00

Earlier Event: September 14
Disko Djennis
Later Event: September 21
Tropenatt