Back to All Events

Fata Morgana med Erik Skantze


fata morgis 2.jpg

FATA MORGANA med ERIK SKANTZE ( Full Pupp)
| disco | italo | house | boogie | afro | cosmic | ++

Erik Skantze er kjent for å være en meget eklektisk og dedikert dj som alltid har noen triks i ermet. Enten det er obskure gamle discolåter, drivende afrobeat, tyrkisk funk eller house med litt cheezy piano akkorder. Skantze drivee konseptet FATA MORGANA som er dedikert house, italo, boogie, afro, cosmic og alt i mellom. 

Forvent en heftig reise gjennom klubbmusikkens underlige verden...

Mix: https://soundcloud.com/erikskantze/fata-morgana-erik-skantze-diskoteket-17-december

Erik Skantze har gjennom solide utgivelser på Oslo-labelet ‘Full Pupp’ skapt seg et kjent navn som produsent. Debut-låta Stargaze ble gitt ut på Prins Thomas sitt label ‘Full Pupp’ til stormende jubel og han har siden laget en mengde remixer for blant annet Atella og Skatebård. Det siste året har han høstet mye ros og skryt for utgivelsen ‘Nakenbad’ via det britiske labelet ‘Paper Recordings’, og nå slipper Skantze endelig EPen ”Danserytme" på Maksimal. 

DANSERYTME EP
Med et kosmisk lydbilde og en solid porsjon humor, tryller Skantze frem nydelige, catchy melodier og deilige, suggerende rytmer med produksjonene sine. Det er en beskjeden lekenhet i alt Skantze foretar seg på de fire sporene, som til tider kan minne om norske helter som Todd Terje og Bjørn Torske eller vår nederlandske venn Young Marco. Danserytme er uansett nok et solid tilskudd til den norske space diskoen.

https://soundcloud.com/erikskantze

See less

About Erik Skantze

Erik Skantze

Musician/Band

fokus på rytmisk klubbmusikk: disco, house, italio, techno og annen helsebringende dansemusikk...

Earlier Event: September 22
Catch Up!
Later Event: October 5
Disko Djennis