Back to All Events

Klubb Pstereo//Fredfades & Disco T


fredfades.jpg

Fredfades og Disco T fra Mutual Intentions har spilt mye plater sammen i Oslo. På større klubber som Jaeger, Ingensteds, BLÅ, The Villa, og ofte i små barer som Turkish Delight (R.I.P.), Oslovelo og Gurken.

Eller ved sjeldne anledninger i store klubber i Paris.

Fred og Terje har kjent hverandre i en årrekke, og deler sine interesser for sjelfull klubbmusikk, bra drikke og god mat.

 

Lørdag 18. august er de i byen i anledning Pstereofestivalen på Diskoteket. Med seg har de en dyp selection av de siste førti årenes aller beste klubb musikk. Det blir disco, boogie, modern soul & soulful house hele lørdagen, fra 23:00 til du skal hjem å legge deg. Vi sees!

Earlier Event: August 17
Klubb Pstereo // Frekk & Freidig
Later Event: August 24
Juri Gagarin