Back to All Events

Olle Abstract


Olle Disko.png

Diskoteket og Bakkefestivalen teamer opp for å avslutte årets festival med et pang!

 

Olle Abstract har DJet på radio, fester og klubber i 25 år. Olle startet karrieren i nærradio med Tommy Tee på 80-tallet. Ungdomstida ble brukt til å kjøpe skiver. I 1994 startet han radioprogrammet ”Abstract” på NRK p3. De neste 14 årene pushet han den beste house, techno og discoen på landsdekkende radio. 

Olle Abstract spiller funky, sexy og skittent. Ofte spiller han det han mener er den beste house og techno musikken, men du kan like ofte høre han grave i platebunken etter gammel disco, electro, funk og artige edits av gamle låter!

ID: 21 år
CC m/ festivalbånd: 50,-
CC u/ festivalbånd: 100,-

Billetter selges kun i døra.

Kom og dans med oss!!

Earlier Event: May 4
Stinky Lanza & The Honeybees
Later Event: May 11
Juri Gagarin