Back to All Events

Fata Morgana med Erik Skantze


fata+morgana+1.jpg

ERIK SKANTZE (NO - Maksimal/Full Pupp)

Erik Skantze har gjennom solide utgivelser på Oslo-labelet ‘Full Pupp’ skapt seg et kjent navn som produsent. Debut-låta Stargaze ble gitt ut på Prins Thomas sitt label ‘Full Pupp’ til stormende jubel og han har siden laget en mengde remixer for blant annet Atella og Skatebård. Det siste året har han høstet mye ros og skryt for utgivelsen ‘Nakenbad’ via det britiske labelet ‘Paper Recordings’, og nå slipper Skantze endelig EPen ”Danserytme" på Maksimal. 

Med et kosmisk lydbilde og en solid porsjon humor, tryller Skantze frem nydelige, catchy melodier og deilige, suggerende rytmer. Det er en beskjeden lekenhet i alt Skantze foretar seg på de fire sporene, som til tider kan minne om norske helter som Todd Terje og Bjørn Torske eller vår nederlandske venn Young Marco. Danserytme er uansett nok et solid tilskudd til den norske space diskoen.

https://soundcloud.com/erikskantze


OM MAKSIMAL

Maksimal har gitt ut elektronisk musikk fra Norge siden 2013 med plater av etablerte musikere som Telephones, Bjørn Torske og Tarjei Nygård samt nye talenter som Pandreas, Rudi Valdersnes, Lysgaard og Martin Andal.

https://maksimal.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/maksimallyd

Earlier Event: May 12
Catch Up!
Later Event: May 19
Disko Naiv