Back to All Events

Erik Skantze (live) Maksimal releasefest


skantze.jpg

Maksimal slipper ny plate med dansbare rytmer fra Erik Skantze! EPen Danserytme er Skantze sin debut EP. 

Erik pakker synther og trommemaskiner og kjører et eksklusivt livesett med nye og gamle låter. 

PROGRAM

23:00 - Erik Skantze (dj-set)
00:00 - Erik Skantze (LIVE )
00:45 - dj set ——> til slutt

NB! VINYLPLATEN VIL VÆRE TIL SALGS
100,- / BETALING VIA VIPPS


ERIK SKANTZE (NO - Maksimal/Full Pupp)

Erik Skantze har gjennom solide utgivelser på Oslo-labelet ‘Full Pupp’ skapt seg et kjent navn som produsent. Debut-låta Stargaze ble gitt ut på Prins Thomas sitt label ‘Full Pupp’ til stormende jubel og han har siden laget en mengde remixer for blant annet Atella og Skatebård. Det siste året har han høstet mye ros og skryt for utgivelsen ‘Nakenbad’ via det britiske labelet ‘Paper Recordings’, og nå slipper Skantze endelig EPen ”Danserytme" på Maksimal. 

Med et kosmisk lydbilde og en solid porsjon humor, tryller Skantze frem nydelige, catchy melodier og deilige, suggerende rytmer. Det er en beskjeden lekenhet i alt Skantze foretar seg på de fire sporene, som til tider kan minne om norske helter som Todd Terje og Bjørn Torske eller vår nederlandske venn Young Marco. Danserytme er uansett nok et solid tilskudd til den norske space diskoen.

https://soundcloud.com/erikskantze


OM MAKSIMAL

Maksimal har gitt ut elektronisk musikk fra Norge siden 2013 med plater av etablerte musikere som Telephones, Bjørn Torske og Tarjei Nygård samt nye talenter som Pandreas, Rudi Valdersnes, Lysgaard og Martin Andal.

https://maksimal.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/maksimallyd

Earlier Event: April 7
Catch Up!
Later Event: April 14
Frekk + Freidig