Back to All Events

Disko Naiv: Reggie got beats & Kim Dürbeck (Superkind)


disko naiv.jpg

 

Opplegget er enkelt: Er det disko i en eller annen form? Da er det innafor!

Disko Naiv er Reggie got beats' klubbkonsept, hvor han alene eller sammen med inviterte DJs feirer arven etter musikken som visstnok døde i 1979. Her er det lov å forsyne seg uhemmet fra hele verdens diskorelaterte bevegelser, være seg boogie, house, 80s funk, italo, skrangledisko, french touch, nu-disco eller alt imellom.

Gjest denne runden er Kim Dürbeck (Superkind). Kim er en meget erfaren og rutinert DJ med en utrolig sans for alt som kryper og går av dansbar musikk. Han har i en årrekke spilt i inn- og utland, og har blant annet varmet opp for Black Devil Disco Club (FR), ONRA (FR) og Giorgio Moroder (IT). Det siste året har Kim Dürbeck turnert med Cezinando, og som notorisk platesamler har han på turen gravd frem haugevis av diskorelatert gull som blir med i platebagen når han tar turen fra Sandefjord til Trondheim.

Kom og dans!

Klubben åpner 23:00
21 år
100kr i døra etter 23:00

Earlier Event: February 16
André Lanza
Later Event: February 19
Fella's Blåmandag