Back to All Events

Olle Abstract


ollezøt.jpg

Olle Abstract har DJet på radio, fester og klubber i 25 år. Olle startet karrieren i nærradio med Tommy Tee på 80-tallet. Ungdomstida ble brukt til å kjøpe skiver. I 1994 startet han radioprogrammet ”Abstract” på NRK p3. De neste 14 årene pushet han den beste house, techno og discoen på landsdekkende radio. 

Olle Abstract spiller funky, sexy og skittent. Ofte spiller han det han mener er den beste house og techno musikken, men du kan like ofte høre han grave i platebunken etter gammel disco, electro, funk og artige edits av gamle låter!
https://soundcloud.com/olle-abstract/lyd-new-norwegian-sounds-october-2018-by-olle-abstract
ID: 21 år
CC 100,-

Kom og dans med oss!!

Earlier Event: October 5
Disko Djennis
Later Event: November 16
Tropenatt