Back to All Events

Etterfest for Bakkefestivalen med Reggie Got Beats & Rohey Taalah


Den 10. mai slipper Reggie sin nye singel "Round & Round" med Rohey Taalah på vokal, og på Bakkefestivalens etterfest har du muligheten til å være den første som får høre den live!

Diskonerd, produsent og trommis Reggie got beats pakker denne kvelden platebagen full av godsaker, og bringer Bakkefestivalen inn på Diskoteket til en velfortjent etterfest. Med seg tar han vokalist Rohey Taalah for en eksklusiv førpremiere av deres nye singel, og kanskje får vi også høre noen flere låter? Rohey har i senere tid slått seg opp som en av Norges mest spennende vokalister, og etter en lang dag i bakken er det vel lite som passer bedre enn å plassere beina trygt på Diskotekets vatrede dansegulv for et dønn dansbart DJ-sett krydret med glitrende vokal.

21 års aldersgrense, 100 kroner i inngang.

Earlier Event: May 5
Dj Fella
Later Event: May 12
Dj Juri Gagarin