Back to All Events

Frantzvaag (Smallville/Fuck Reality)


Med sin drivende elektroniske musikk har den unge Frantzvaag på stødig vis gjort seg bemerket på Osloscenen. Inspirert av navn som Pete Rock og vår egen Erot (Tore Kroknes) skaper han dynamiske house med kruttfylte samples som puster liv i dansegulvet. 

Med relevante beskjeftigelser som å drive platebutikk og jobbe på Hifi-klubben dyrker Frantzvaag en dypere forståelse for musikk, og det gir resultater. Høsten 2016 ble hans debut-EP ''Fuck Reality 03'' utgitt gjennom Smallvilles sub-label Fuck Reality. 

Dette førte straks til topplistinger på Juno og rosende omtale fra respekterte navn som Move D, Jacques Renault og Session Victim. Sangen "Knitring", fra samme EP ble for øvrig også spilt på BBC Radio 1 av Mark E, en anerkjent figur i scenen. For tiden er han aktuell under ByLarm og spiller på Red Bull Music academy.

Earlier Event: April 7
Juri Gagarin & Knut Kopernik
Later Event: April 21
Fata Morgana med Erik Skantze