Back to All Events

Juri Gagarin & Knut Kopernik


Verdensrom og rytmer hånd i hånd. Nok en kveld i kosmos tegn. Juri gagarin stepper opp med en ny runde med grooves, house og en dose techno for å feire inngangen til påsken.
Gjest for denne gangen er felles platerytter i den housifiserte organisasjonen Whose House, nemlig Knut Kopernik.
Knut Kopernik er langt ifra ett nytt navn i DJ-miljøet i Trondheim,
men det er først i siste halvdel av 2011 at han for alvor kom på kartet.

Startet som DJ på starten av 2000tallet etter å ha bytta inn sin Gibson Explorer mot 2 platespillere og en mixer, og har siden det vært lidenskapelig opptatt av ny musikk og nye musikksjangrer. En legendarisk liveopptreden på Ni Muser i 2006 med kun en synth og en trommemaskin (The Mousetrap) på kanskje tidenes fest i trondheim er ett av mange høydepunkt. Løfta også taket på 1001 i London ett par år senere som DJ back to back med sin gode venn Chris Solaris. 

Kopernik er ikke bare en DJ, han er også en producer og 3 av låtene hans har blitt spilt av P3's DJ Friendly samt anbefalt av Urørt Redaksjonen. Kopernik tok ett par års pause fra musikkscenen i 2009/2010, men sommeren 2011 var det påtide med comeback og det ble gjennomført på takterrassen til oslohotellet Grims Grenka sammen med Olle Abstract, Rune Lindbæk og Chris Solars på konseptet Det Gode Selskab. Det ga mersmak.
Han ble plukket opp av Amin Cadies National Pornographic konsept og har siden det spilt bortimot hver helg rundt omkring i Trondheim
(Vivaldi, Kos, Brukbar etc.) 

Musikkmessig går det mye i Housemusikk av ymse slag. Fra det dypeste dyp til det høyeste ehh...høy.
Så lenge grooven er der og det er velprodusert kan det spilles er Knuts motto som er på konstant utkikk etter ny musikk. 
Teknisk sett er han en beatmixer av ypperste klasse og konge av EQ'ing etter timesvis av erfaring fra studioarbeid.

Earlier Event: April 1
Dj Fella