Back to All Events

Diskorama Records med Reggie Got Beats & Magnus Falkenberg (Proviant Audio, Kappekoff)


Diskorama Records gjester igjen Diskoteket denne fredagen, og Reggie Got Beats fra Trondheim henter med seg Magnus Falkenberg (Kappekoff, Proviant Audio, Busch) fra Oslo. Diskorama er et label og kollektiv bestående av musikere og artister som Mathias Stubø (Proviant Audio), Ralph Myerz, Reggie Got Beats, Kappekoff, Busch og Foreground Set. 

Som produsent og bassist i Kappekoff og Proviant Audio har Falkenberg spilt i flere av verdens hjørner og satt tydelige spor på den norske disco-scenen. Han holder til vanlig til på klubber som Kulturhuset og Oslo Camping i Oslo, og platebagen er alltid proppfull av dansbare disco- og funklåter - selvfølgelig med et øre for de gode basslinjene.  

Reggie got beats holder Diskoramas fort i Trondheim, og har det siste året levert utgivelser på NDYD og Paper samt gjort seg bemerket på den norske klubbscenen med livebandet RGB Unit. Reggie er trommis og har en minst like nerdete holdning til basslinjer som Falkenberg, så med andre ord blir det høy sannsynlighet for godt driv på dansegulvet når disse gutta møtes.

Fra 23.00, gratis inngang!

Earlier Event: March 24
Juri Gagarin
Later Event: April 1
Dj Fella