Back to All Events

Olle Abstract


Olle Abstract 1.jpg

Olle Abstract har DJet på radio, fester og klubber i 25 år. Olle startet karrieren i nærradio med Tommy Tee på 80-tallet. Ungdomstida ble brukt til å kjøpe skiver. I 1994 startet han radioprogrammet ”Abstract” på NRK p3. De neste 14 årene pushet han den beste house, techno og discoen på landsdekkende radio. 

Olle Abstract spiller funky, sexy og skittent. . Ofte spiller han det han mener er den beste house og techno musikken, men du kan like ofte høre han grave i platebunken etter gammel disco, electro, funk og artige edits av gamle låter.

I 2014 startet Olle Abstract programserien LYD via Soundcloud. Dette var en konsekvens av at det kom så veldig mye god norsk musikk som burde deles. Og høres av mange flere enn de som går på klubb. LYD finner du i Olle Abstracts profil på Soundcloud. Bare norsk klubbmusikk. Hver måned.

https://soundcloud.com/olle-abstract

Earlier Event: October 13
Fata Morgana med Erik Skantze
Later Event: October 16
Fella's Blåmandag