Back to All Events

Fata Morgana # 3 med LAARS (Full Pupp)

I den tredje utgaven av FATA MORGANA får vi besøk av LAARS.

LAARS (Tôg / Full Pupp)
(kjent fra Tôg) har latt det koke litt i studio og kommer snart ut med nye låter på Prins Thomas label Full Pupp. LAARS dykker ned i platebaggen og deler disco, house, techno, boogie og gospel han er inspirert av. Gjør deg klar for en musikalsk reise inn i det som beveger kropp, sjel og ånd.

ERIK SKANTZE (Full Pupp)
Erik Skantze er kjent for å være en meget eklektisk og dedikert dj som alltid har noen triks i ermet. Enten det er obskure gamle discolåter, drivende afrobeat, tyrkiske funk eller house med litt cheezy piano akkorder. Skantze flytter til byen og starter opp konseptet FATA MORGANA som er dedikert house, italo, boogie, afro, cosmic og alt i mellom. 

Forvent en heftig reise gjennom klubbmusikkens underlige verden...

Earlier Event: November 25
Dj Fella
Later Event: December 9
Joakim Drømmedahl